ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Translate

Τι ψηφίσατε πάλι; Πολιτικοί νάνοι χωρίς θάρρος απέχουν. Αποχή σημαίνει συνενοχή!

 Τσάμπα τα μισθά που λένε για τους  πατριώτες Ευρωβουλευτές, δεν έχουν το θάρρος να πάνε κόντρα στην Ε.Ε, το ΚΚΕ τους έβαλε τα γυαλιά



Για ακόμη μια φορά οι Έλληνες Ευρωβουλευτές κατώτεροι των περιστάσεων κάνουν τα κέφια των γερακιών του ΝΑΤΟ ανοίγοντας την πόρτα στον όλεθρο και την παράνοια του πολέμου.  Γνωρίζουν πως η περαιτέρω εμπλοκή στον πόλεμο στην Ουκρανία της Ε.Ε ξεπερνά τις κόκκινες γραμμές της Μόσχας με αποτέλεσμα να είναι ορατή πλέον η επικίνδυνη γενίκευση του πολέμου, για ακόμη μια φορά κερδισμένες θα βγουν οι ΗΠΑ, οι πολεμικές βιομηχανίες και τα καρτέλ ενέργειας.

Υπέρ του ψηφίσματος για άρση των περιορισμών στη χρήση όπλων από την Ουκρανία κατά της Ρωσίας τάχθηκαν οι περισσότεροι Έλληνες ευρωβουλευτές. Το ψήφισμα εγκρίθηκε με 425 ψήφους υπέρ, 131 κατά και 63 αποχές.

Υπέρ ψήφισαν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ (με εξαίρεση τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που απείχε) και του ΠΑΣΟΚ (με εξαίρεση το Νίκο Παπανδρέου που επέλεξε την αποχή). Το ΚΚΕ και η Πλεύση Ελευθερίας ψήφισαν κατά. Από τον ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε κατά ο Κώστας Αρβανίτης ενώ οι άλλοι απείχαν. Η Ελληνική Λύση, η ΝΙΚΗ και η Αφροδίτη Λατινοπούλου απείχαν.

Σύμφωνα με το ψήφισμα αν δεν αρθούν οι ισχύοντες περιορισμοί, η Ουκρανία δεν θα μπορεί να ασκήσει πλήρως «το δικαίωμα της στην αυτοάμυνα και θα παραμένει εκτεθειμένη σε επιθέσεις κατά του πληθυσμού και των υποδομών της».

Το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) με 425 ψηφους υπέρ περί άρσης των περιορισμών στα χτυπήματα από δυτικά όπλα στη ρωσική επικράτεια οδηγεί σε Παγκόσμιο Πόλεμο με τη χρήση πυρηνικών όπλων, δήλωσε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας Vyacheslav Volodin αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και για χρήση πυρηνικών. 




Οι Βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου ψήφισαν υπέρ της άρσης των περιορισμών στα χτυπήματα από δυτικά όπλα στο Ρωσικό έδαφος  αλήθεια αυτό είναι που θέλουν οι Ευρωπαίοι πολίτες, αυτό θέλουν οι Έλληνες;

Οι κατά δήλωση τους πατριώτες Βουλευτές που απείχαν  τι ήθελαν να δείξουν με αυτό;

Σήμερα ντράπηκε και η ντροπή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: